Tygpåsar med tryck

Miniantal: 100 st. Leveranstid: Från 4 veckor.

 

Tygpåsen har de senaste åren blivit ett populärt alternativ till de klassiska bärkassarna. Tygpåsarna är slitstarka och tål mycket vikt, och de kan användas om och om igen, så att man sparar på miljön. Många använder tygpåsen som ett praktiskt och trendigt tillbehör framför en vanlig väska. Därför är också tygpåsen en bra profilering för ditt företag – påsen användes många gånger i olika sammanhang, så att du får exponera din logo och profil i lång tid även om kunden inte återkommit till butiken.

 

Valmöjligheter

 

1. Storlek, tjocklek och antal

Våra tygpåsar är tillverkade av naturligt bomull, och levereras i flera gramvikter (tjocklek). Vi kan leverera flera storlekar på tygpåsarna, med korta eller långa handtag. Minsta antal är 100 st. De allra flesta väljer tygpåse i storlek 38 x 42 cm. med långa handtag. Tygpåsarna levereras naturfärgat (120 gram) eller i olika färger (150 gram):

handlenett_farger

Naturfärgade tygpåsar kan  levereras i 120 g eller 150g Fairtrade bomull. Färgade påsar kan levereras i i Fairtrade bomull vid beställning av minst 3 000 st. Dessa kan märkas med Fairtrade-tag eller tryckt Fairtrade-logo.  

2. Design och utformning

När det gäller påsens utseende finns det många möjligheter. Vi producerar påsarna i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men kommer även gärna med förslag.

Tygpåsar passar bäst först och främst till enklare tryck. Vi rekommenderar att antal färger och tryckstorlek  begränsas . Detta är också i hänseende till miljöaspekten. Vi vill även göra er uppmärksamma på att man inte p g a tryckmetoderna kan ha utfallande tryck, alltså tryck som täcker påsen helt ut i kanterna.

 

Tag hand om tygpåsen!

Tygpåsen kan inte tvättas i tvättmaskinen eller torkas i torktumlaren då materialet krymper och trycket försämras. Kan endast handtvättas i kallt vatten.

 handwash2

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har