Silkespapper med tryck

Minimumsantal: 50 kg. Leveranstid: Ca. 8-10 veckor.

 

Silkespapper är både praktiskt och elegant. Det skyddar varorna som packas in, och fungerar som fyllnadsmaterial i bl.a. presentaskar. Samtidigt ger silkespapper förpackningen en exklusiv känsla, något som även lyfter intrycket av gåvan. 

Serviteur levererar silkespapper med ditt logotryck, för en elegant och enhetlig stil på företagets profil. Pappret är 18g, kvaliteten är mjuk och något genomsiktlig. Kommer i ark om 50x75cm.
 

Design och utformning

 

Vi rekommenderar att hålla trycket på silkespapper enkelt och rent. De flesta väljer att trycka 1-färgstryck, men det är även möjligt att trycka fler färger. Våra designers hjälper dig gärna med förslag på design.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har