Referenser

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och koncept för butiker och kedjor. Här ser du konceptemballage till ett litet urval av våra kunder.
Bianco


"Serviteur erbjuder lagerhållning av våra bärkassar och hanterar allt från produktion och order till distribution på ett professionellt sätt."

Med Serviteur som leverantör på emballage har vi upplevt en bra service och fått varorna levererade i tid. Serviteur erbjuder lagerhållning av våra bärkassar och hanterar allt från produktion och order till distribution på ett professionellt sätt. Vi upplever att vi får rådgivning/kompetens på emballage, både när det gäller kvalitet och design. Vi kan absolut rekommendera Serviteur som leverantör på butiksemballage.

Anne Rahbekk Petersen, Bianco Danmark
Intersport Danmark


"De når alltid bra service, och kan hantera stora produktioner av påsar och profilmaterial, vilket är viktigt för oss som kedja."

Vi har använt Serviteur som leverantör av våra profilbärkassar i många år, och är väldigt nöjda med det. De når alltid bra service, och kan hantera stora produktioner av påsar och profilmaterial, vilket är viktigt för oss som kedja. Vi har även använt oss av deras erbjudande om lagerhållning av påsar, så vi inte behöver  tänka på platsproblem i butikerna eller på eget lager.

Dennis Eriksen, Intersport Danmark
Sunkost


"Serviteur har satt upp en anpassad Webshop för Sunkost, detta gör det enkelt för varje butik, som kan beställa allt på samma ställe"

Serviteur har satt upp en anpassad Webshop för Sunkost. Förutom ett standardsortiment kan butikerna även beställa Sunkost-profilerade produkter. Detta gör det enkelt för varje butik, som kan beställa allt på samma ställe och säkra goda priser. Dessutom ger det oss som kedja god möjlighet att försäkra oss om att presentartiklar används enligt våra riktlinjer.

Cathrine Sandeberg, Sunkost
Interflora


"Genom de år som vi samarbetat med Serviteur har vi upplevt god service och flexibilitet enligt våra önskemål och behov."

Interfloras affärsidé är att förmedla känslor i livets alla skeenden genom snabba och säkra leveranser av marknadens bästa produkter. Marknadsföring och profilering av emballaget är en viktig del i detta budskap. Serviteur är därför en viktig partner för oss då de producerar, lagerhåller och distribuerar vårt emballage direkt ut till våra butiker. Genom de år som vi samarbetat med Serviteur har vi upplevt god service och flexibilitet enligt våra önskemål och behov.

Patrik Johnson, Interflora
Hageland


"Vi kan tryggt rekommendera Serviteur som partner på emballage"

Vi har haft ett långt och gott samarbete med Serviteur. Med god kompetans på emballage, både när det gäller kvalité och design, har Serviteur skräddarsytt ett emballagekoncept för oss som vi är myck et gott förnöjda med. Serviteur har en logostik som fungerar bra, och med god personlig uppföljning av handelsträdgårdarna kan vi tryggt rekommendera Serviteur som partner av emballage.

Laila Brekkhus Ringstad, Hageland
Norway Designs


"Vi är speciellt nöjda med den personliga servicen!"

Vi har varit kund hos Serviteur under många år , och är speciellt nöjda med den personliga servicen. I tillägg till konkurrenskraftiga priser har vi även en egen kontaktperson hos Serviteur som ser till att vi får det emballage vi önskar. För oss är det viktigt att kunna ta fram vår helt egna emballageprofil som underbygger det vi önskar signalera till kunderna, samt visa att vi följer med i trenderna – och det får vi hos Serviteur.

Runa Boman Hertzberg, Norway Designs
VITA


"Serviteur är bra på uppföljning, ger oss snabba återkopplingar och är ett företag vi kan lita på."

Vi är noga med att VITAs påsar och presentpapper underbygger VITAs profil. I vår nya VITA butik, som har en lite mer exklusiv profil än de vanliga VITA butikerna, har vi valt en läcker lyxpåse och matchande presentpapper – bara för att underbygga känslan av exklusivitet. Vi har valt att samarbeta med Serviteur därför att de levererar kvalitetspåsar och presentpapper till ett bra pris, är bra på uppföljning, ger oss snabba återkopplingar och är ett företag vi kan lita på.

Monica Grønli, VITA
Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har