Presentpåsar och presentaskar med tryck

Minimumantal: Beror på typ. Leveranstid: beror på typ.

 

Presentpåsar och askar är både praktiska och tidsbesparande när man ska slå in varor. Dessutom ger en snygg förpackning själva gåvan ett lyft- en snygg presentask ger ett elegant och exklusivt intryck.

Serviteur levererar alla typer av presentpåsar och askar. Storlek, kvalitet och design anpassas efter dina önskemål . Presentpåsar och askar kan med fördel kombineras med annan förpackning som silkespapper och presentband för ett genomtänkt och exklusivt helhetsintryck.

 

Valmöjligheter

 

1. Storlek och kvalitet

Vad är användningsområdet och vilka typer av varor ska påsen rymma? Om du är osäker på vilken storlek du ska välja så hjälper vi dig gärna- vi har lång erfarenhet av att tillverka påsar till alla möjliga branscher. Kom ihåg att vi kan anpassa storlekarna helt enligt dina önskemål.

Hur påsen känns, påverkar kundens uppfattning av hur påkostad produkten är. Vår uppfattning är att en tjockare förpackning uppfattas som mer påkostad. Tänk gärna igenom vad du önska ge för signaler till dina kunder. Brunt kraftpapper ger ofta ett tufft och rustikt intryck, medan ett tjockt bestruket papper uppfattas som mer exklusivt. Vi ger gärna råd om vilket papper som passar bäst för ditt företag.

Använd gärna produkterna i vårt standardsortiment som grund. Se våra presentaskar og presentpåsar för inspiration. Se även exempel på presentaskar och påsar som vi tillverkat till våra kunder i bildgalleriet överst till vänster på denna sida.

 

2. Design och utformning

När det gäller presentpåsens/askens utseende finns ett hav av möjligheter. Vi producerar produkten i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer.

Tänk gärna igenom vilka element du önskar ha med. Loggan är självklar, och många väljer även att ha kontaktinformation och webbadress. Dessutom kan t.ex. mönster vara med och göra påsen mer iögonfallande- här kommer vi gärna med kreativa förslag.
Foliering (metalltryck), prägling, UV-lack och tryck på insidan är exempel på vad man kan göra för att ge påsen ett extra lyft och exklusivt intryck. Fråga oss vad som är möjligt!

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har