Presentpapper med tryck

Minimumsantal: 30 rullar. Leveranstid: Ca. 6-8 veckor.

 

Presentpapper med eget tryck är perfekt för företaget som vill ha en enhetlig linje och profil genom hela emballaget. Serviteur levererar presentpapper med ditt eget tryck. Vi anpassar det helt enligt dina önskemål, både när det gäller typ av papper, färger och design. Vi levererar även tvåsidiga papper där man kan få olika tryck på sidorna, t.ex. företagsnamnet tryckt på insidan.

 

Valmöjligheter

 

1. Kvalitet

Vilken papperskvalitet man ska välja? Tänk gärna på hur pappret ska användas och vad du ska slå in, då olika typer av papper har olika egenskaper. Det är även viktigt att tänka på hur det övriga emballaget i butiken ser ut så det blir ett snyggt helhetsintryck. 

Olika papperstyper signalerar olika saker- vissa upplevs som eleganta och lyxiga, medan andra har ett mer tufft och rustikt intryck. Fråga oss gärna om råd!

 

2. Design och utformning

När det gäller presentpapprets utseende finns ett hav av möjligheter. Vi producerar produkten i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer. 

Våra marknadsundersökningar har visat att många användare föredrar papper utan logga. Därför rekommenderar vi att trycka företagets logga på insidan av pappret. På det viset avslöjar man inte vart gåvan kommer ifrån förrän den är öppnad.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har