Presentband med tryck

Minimumantal: Beror på typ. Leveranstid: Ca. 8-12 veckor.

 

Presentband med logga är ett snyggt sätt att profilera presenten med utan att loggan blir för dominerande. Förpackningen blir ren och elegant och bandet är det "lilla extra" som gör den spännande. 

Serviteur levererar alla typer av presentband med ditt tryck!

 

Valmöjligheter

 

1. Bandtyp/kvalitet

Vi har många typer av band att välja mellan. De vanligaste är polyband, miljöband, metallband, sidenband och textilband. Men vi tar även fram andra band efter önskemål. 

Olika typer av band ger olika intryck. Ett matt miljöband ger ett rustikt intryck, medan ett blankt sidenband ger ett mer exklusivt och påkostat intryck. 

Tänk gärna igenom vad som passar bäst till ditt företag och målgrupp och fråga oss gärna om råd.
Se även exempel på band i bildgalleriet överst till vänster på denna sida.

 

2. Design og utforming

Vi producerar banden enligt dina önskemål, i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer. 

Tänk igenom vilka färger du vill ha på banden samt tryckfärg, så att banden matchar med ditt övriga emballage för ett enhetligt och rent intryck.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har