Plastpåsar med tryck

Minsta antal: 2 500 st. Leveranstid: Ca. 4 veckor.

 

NYHET: Påsar av 90% återvunnen plast – läs mer här

 

 

Plastpåsar är en mycket ekonomisk och praktisk typ av bärkasse. Påsarna är slitstarka, kan tåla mycket vikt, och står emot allt av väder och vind. Påsarna kräver också mindre lagringsplats, och är därför perfekt för företag som använder mycket påsar. 

Plastpåsar gör sig bra med tryck. Den blanka översidan gör att man får skarpa och klara färger, och man kan ge dem en exklusiv touch genom att använda effekter som till exempel matt lack. Se bildgalleriet till vänster för exempel på olika kvaliteter och på påsar vi har producerat.

Serviteur har en egen fabrik som tillverkar plastpåsar i Norge, och kan därför leverera snabbt och till konkurranskraftiga priser. 

 

Valmöjligheter

 

1. Påsens storlek

Vad är användningsområdet och vilken typ av varor skall påsen rymma? Är du osäker på vilken storlek du behöver, hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att tillverka påsar till alla möjliga branscher. Välj mellan utstansade handtag eller loophandtag. Detta är våra mest populära format (storleken uppges i bredd x höjd. 4 indikerar djup på bottenfals):

papirposer_strl

Folietjocklek 45 my och nedviksförstärkning är standard på alla påsarna.

 

2. Folietyp och foliefärg

Olika typer av folier kan ge vitt skilda utseenden. Här bör man ta hänsyn till vilka slags varor som skall transporteras i påsen. Klar eller frostad folie kan se snyggt ut, men gör också att påsens innehåll syns. Vi arbetar med fyra typer standard folier:

plastposer_folie_se

 

Utöver detta kan vi erbjuda infärgad folie i en mängd färger mot ett tillägg av 25% på priset. Här är ett urval av våra mest populära färger:

plastposer_foliefarger_se

Andra färger finns  – fråga oss om detta. Vi vill göra er uppmärksam på att färdig infärgad folie är lite mer transparent. Många väljer därför istället att trycka sina egenvalda färger på en av våra standardfolier.

 

3. Handtag

Här kan du välja mellan vanliga utstansade (utskurna) handtag eller loophandtag (plastband). Vissa tycker att loophandtag ger påsen ett mer exklusivt utseende. En fördel med loophandtag är även att påsen rymmer lite mer. Loophandtag kan erbjudas i sju olika färger:

plastposer_handtaksfarger

Färgade handtag ger extra liv till påsen och drar till sig uppmärksamhet. Färgen behöver inte nödvändigtvis matcha exakt – välj gärna en färg som harmonerar med, eller skapar kontrast till, färgen på trycket.

 

4. Design och utformning

När det gäller påsens utseende är det ett hav av möjligheter. Vi producerar påsarna i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men kommer också gärna med förslag.

Tänk igenom vilka delar du vill ha med på påsen. Logo är en självklarhet, och många väljer även att ha med kontaktinformation eller webadress. Utöver detta kan andra grafiska element och mönster vara för att göra påsen mer iögonfallande – här kommer vi gärna med kreativa inspel.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

 


Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har