Papperspåsar med tryck

 

Minsta antal: 3000-5000 st., beroende på storlek. Leveranstid 4-7 veckor.

 

Det är många fördelar med att använda butikskassar av papper. Först och främst ser de trendiga ut – papperspåse med en läcker design och utvalda färger skiljer sig från andra. Papperspåsar passar bra till företag som önskar ett mer rustikt och nedtonat uttryck, och det signalerar att man värnar om vår miljö.

De flesta av våra papperspåsar är återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara.

 

Valmöjligheter

 

1. Påsens storlek och typ av handtag

Vad är användningsområdet och vilken typ av varor skall påsen användas till? Är du osäker på vilken storlek du behöver, hjälper vi dig gärna  – vi har lång erfarenhet med tillverkning av påsar i många olika användningsområden. Välj mellan platta handtag eller handtag i tvinnat papper. Detta är våra mest populära storlekar (format uppges i bredd x djup x höjd):

Platta handtag:

papirposer_str1_ny

Tvinnade handtag:

papirposer_str2

 

2. Handtagsfärg

Färgade handtag ger extra liv till påsen och drar uppmärksamheten till sig. Våra platta handtag finns i brun kraft, vitt och svart. Tvinnade handtag kan du få i hela 16 olika färger (vid större upplagor är det också möjligt att få handtag med egenvalda färger). Färgen behöver inte nödvändigtvis matcha färgen på trycket exakt – välj gärna en färg som harmoniserar med, eller skapar kontrast till, färgen på trycket. Tvinnade handtag finns i dessa färger:

handtaksfarger_se

 

3. Kvalité

Här kan du välja mellan vitt kraftpapper, brunt kraftpapper eller vitt bestruket papper. Papperskvalitén är baserad på påsens storlek  – ju större påse, ju kraftigare papper. Här är det först och främst utseendet du önskar på påsen som avgör vilken papperstyp du väljer.

 

4. Design och utformning

När det gäller påsens utseende finns det ett hav av möjligheter. Vi producerar påsarna i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men kommer också gärna med inspel.

Tänk gärna igenom vilka element du vill ha med på påsen. Logo är självklart, och många väljer också ha med kontaktinformation eller webbdress. Utöver detta kan andra grafiska symboler och mönster vara med för att göra påsen med iögonfallande - här kommer vi gärna med kreativa förslag.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 
 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har