Om Serviteur

Vi förstärker glädjen genom att ge och få

Sedan 1958 har Serviteur varit förknippat med läcker och funktionell inpackning till ett överkomligt pris. Vår drivkraft är att förstärka den glädjen vi alla känner när vi ger och får något. Vi är upptagna av att skapa den rätta lösningen till den speciella anledningen det alltid är att överraska och glädja andra, och ställer högre krav till kvalitén och priset som betalas.

 

Förväntningens glädje får aldrig bli störst

Vi vet vad som är viktigt och vad som förväntas av oss. Vi är stolta av att leverera specialanpassade lösningar till avtalad tid. Det är vår övertygelse att detta ofta är en undervärderad uppgift som kräver respekt och tydlighet.

 

Passionen driver oss

Vi tycker om att glädja andra och vet att vi delar denna passion med många. Vår ambition om att bli den mest attraktiva samarbetspartnern gör att vi var dag kämpar tillsammans med, och för våra kunder. WE LOVE SHOPPING.

 

Oss är värt att lära känna

Vi är stolta över att samarbeta med några av de bästa kunderna och leverantörerna, i de flesta fall över många år. Vi är ödmjuka över att detta är något man skall göra sig förtjänt av och har hela tiden fokus på att inspirera på det kreativa och vägleda på trender, tendenser och insikt hos slutanvändaren.

 

Vi er en del av Dalema Gruppen

Sedan 1 mars 2019 ingår Serviteur i Dalema-gruppen med företag som bl.a. Mr Plant, Edelweiss, Ultimate Nordic och Martinsen.

Detta gör oss till en ännu starkare samarbetspartner till detaljhandels- och blomsterbranschen i Skandinavien. Läs gärna mer på www.dalema.no

Dalema

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har