Nytt år och ny palett

Vi är stolta att få presentera vår senaste kollektion, som är ett resultat av många månaders arbete för att komma fram till den rätta inpackningen för 2017. Kollektionen är en kombination av de viktigaste trenderna för våren och sommaren, samtidigt som den innehåller klassiska och tidlösa design som alltid är aktuella.

2017-02-07_marthe_se

 

Vi är stolta att få presentera vår senaste kollektion, som är ett resultat av många månaders arbete för att komma fram till den rätta inpackningen för 2017. Kollektionen är en kombination av de viktigaste trenderna för våren och sommaren, samtidigt som den innehåller klassiska och tidlösa design som alltid är aktuella.

 

Marthe Sofie Nielsen är produktchef på Serviteur och har ansvar för att ta fram kollektionen. – Presentinpackning influeras i stor grad av olika flöden inom design, fashion och interiör, säger Marthe. 

– Därför är det viktigt att vara steget före på många olika arenor och följa med i vad som sker på dessa områden, samtidigt som det är viktigt att vara närvarande på mässor, och inte minst att prata med kunderna. För oss är det inte tal om att bygga en hel kollektion på enbart ett tema, utan snarare att plocka upp tendenser som färger och mönster. En stor del av våra presentpapper designas inhouse på Serviteur.

Så vilka är de viktigaste tendenserna i årets kollektion? – Den uppdaterade färgpaletten är viktig, som i stor grad präglad av utvecklingen på  interiörfronten, hur vi ser en förändring mot användning av naturliga och levande material som trä och läder, tillsammans med dämpade och naturliga färger. Vi har vidarefört detta i användingen av färg, med nedtonade och naturliga blå- och gröntoner, och en dov, dämpad rosaton som vi kommer att se mycket av denna våren.  

– Samtidigt ser vi att folk generellt är bättre på att använda växter och blommor som en del av interiören – växter tillför liv i våra hem efter många år med vita och minimalistiska omgivningar. Detta ser vi också smitta av sig i design- och modebilder, och vi har utökat kollektionen med en mängd papper med mönster med växter – från rena, grafiska design till färgsprakande mönster som väcker associationer till sommar och tropiska resmål.

Kollektionen innehåller dock inte enbart design med fokus på årets trender – minst lika viktig är de tidlösa design som kan täcka mer traditionella händelser. – Utmaningen ligger i att vi har ett brett spektra av kunder, säger Marthe, – från stora landstäckande kedjor till små nischade butiker, och inom alla branscher. Därför är det     viktigt med en balans mellan det som är trendigt och mer tradi-    tionellt, så att alla kan hitta inpackningen som passar bäst för deras profil och målgrupp.

Marthe har även jobbat med att utvidga sortimentet med presentpåsar, presentaskar och bärkassar. Här kommer ni att se nya varianter i vårens och sommarens trendiga färger.

Här kan du se alla nyheter i årets kollektion. Kom ihåg at du vi kan skicka gratis pappersprov på presentpapper. Du kan också komma til vårt showroom för att se på färger, känna på material og diskutera inslagning. Vi ses!

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har