Exklusiva papperspåsar med tryck

Miniantal: 250 st. Leveranstid: Från 5-6 veckor (3-4 veckor möjligt med flygfrakt).

 

Våra exklusiva papperspåsar, eller lyxpåsar som vi gärna kallar dem, är våra mest arbetade påsar. Lyxpåsen upplevs som lyxig och exklusiv, och höjer kundens shoppingupplevelse.

Påsarna kan anpassas helt och hållet efter dina önskemål och behov, både när det gäller storlek och utformning. Välj mellan flera olika material, ytbehandlingar och handtag. Detaljer som hotfoil (metalltryck), lack, prägling eller tryck på insidan av påsen, ger påsen en extra exklusiv touch. 

Se bildgalleriet till vänster för exempel på lösningar vi har producerat för några av våra kunder. 

 

Valmöjligheter

 

1. Påsens storlek

Vad är användningsområdet och vilken typ av varor skall påsen rymma? Är du osäker vilken storlek du behöver, hjälper vi dig gärna – vi har lång erfarenhet av att tillverka påsar till alla möjliga användningsområden. Tänk på att vi kan anpassa storlek och dimensioner helt efter dina önskemål. Detta är våra mest populära format (målen uppges i bredd x djup x höjd):

luxposer_strl

 

2. Design och utformning

När det gäller påsens utseende är det ett hav av möjligheter. Vi producerar påsarna i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men kommer också gärna med inspel. Tänk gärna igenom vilka element du vill ha med på påsen. Logo är en självklarhet, och många väljer att också ha  med kontaktinformation eller webadress. Utöver detta kan andra grafiska element bidra till att göra påsen mer iögonfallande – här kommer vi gärna med kreativa inspel. Element som hotfoil (metalltryck), prägling, UV-lack och tryck på insidan av påsen är saker som ger påsen ett exklusivt intryck. Fråga oss vad som är möjligt!

 

3. Kvalitet

Känslan när kunden får påsen i sin hand, påverkar kundens uppfattning hur påkostad och arbetad påsen är. Vår erfarenhet är att kraftigare påsar uppfattas som mer påkostade. Tänk gärna igenom vad du vill att påsarna skall signalera motsatt till dina kunder. Brunt kraftpapper ger ofta en råare och mer rustikt intryck, medan ett kraftigt, bestruket papper kan uppfattas som exklusivt. Vi ger gärna råd om vilket papper som passar bäst för ditt företag. Våra vanligste papperskvalitéer är:

Bestruket papper

luxposer_gram

Brunt/vitt kraftpapper

luxposer_gram2

157g bestruket papper, laminering och förstärkning i topp och botten ingår som standard.

 

4. Handtag

Handtagen påverkar också kundens uppfattning av påsens – och därmed varans – exklusivitet, utöver att den bör ligga behaglig i handen när man bär påsen. Färgen på handtagen kan matchas till designet på påsen, och möjligheterna är oändliga när det gäller vilket slags material som man använder. De flesta använder dock en av dissa varianter:

luxposer_handtag_se

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har