Etiketter med tryck

Minimumsantal: 5000 st. Leveranstid: Ca. 2-3 veckor.

 

Etiketter med tryck är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att profilera ditt företag. Serviteur levererar etiketter med din logga och design. Välj bland många olika storlekar och kvaliteter. Snabb leverans och konkurrenskraftiga priser!

 

Valmöjligheter

 

1. Storlek och format

De vanligaste formaten är rund, oval eller rektangulär etikett, men vi kan tillhandahålla alla möjliga storlekar och format. Kontakta oss med dina önskemål!

 

2. Papperstyp

Pappersytan påverkar hur etiketten ser ut och upplevs. Tänk igenom vilket uttryck du önskar förmedla samt vad som passar bäst till företagets profil. Önskar du blank silver eller guld, så använder vi guld-eller silveretiketter som vi trycker resterande färger på. Detta ger ett mycket gott resultat med högblank etikett som ger en fin kontrast till de tryckta färgerna. Det är även möjligt att lägga på en matt lack för en exklusiv effekt. 

Våra vanligaste papperstyper är:

• Vit halvblank

• Vit matt

• Silver blank

• Guld blank

 

3. Design och utformning

Tänk igenom vilken information du vill ha med på etiketten och vad den ska användas till. En del väljer kontaktuppgifter och information, medan andra föredrar enbart loggan för att kunna använda etiketter som ett komplement till annan förpackning. Vi kommer gärna med idéer! Se exempel på etiketter vi tillverkat i bildgalleriet överst på sidan för inspiration.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har