E-handelsemballage med tryck

Minimumantal: Beror på typ. Leveranstid: beror på typ.

 

Val av rätt emballage är viktigt när dina varor ska transporteras, vare sig du driver en nätbutik eller fysisk butik. Varorna måste vara väl inpackade och det ska vara praktiskt. 

Transportemballage är även ett bra sätt att visa din profil eller varumärke. Serviteur tillhandahåller kartonger, påsar och annat försändelse-emballage med din logga. Kom även ihåg att vi levererar packtejp och etiketter med tryck, för en enhetlig profil på emballaget.

 

Valmöjligheter

 

1. Storlek och kvalitet

Vad är användningsområdet och vad ska du stoppa i påsen? Är du osäker på vilken storlek du behöver så hjälper vi dig gärna- vi har lång erfarenhet av att leverera emballage till alla möjliga olika branscher.
Kom ihåg att vi kan anpassa storlekar och dimensioner helt efter ditt önskemål.


Börja gärna med att kika på produkterna i vårt standardsortiment. Se våra e-handelsaskarpresentaskar och e-handelspåsar för inspiration. Se även exempel på denna typ av emballage i bildgalleriet överst till vänster på denna sida.

 

2. Design och utformning

När det gäller presentpåsens/askens utseende finns ett hav av möjligheter. Vi producerar produkten i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer. 

Tänk gärna igenom vilka element du önskar ha med. Loggan är självklar, och många väljer även att ha kontaktinformation och webbadress. Dessutom kan t.ex. mönster vara med och göra påsen mer iögonfallande- här kommer vi gärna med kreativa förslag. Foliering (metalltryck), prägling, UV-lack och tryck på insidan är exempel på vad man kan göra för att ge påsen ett extra lyft och exklusivt intryck. Fråga oss vad som är möjligt!

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har