Cellofan med tryck

Minimumsantal: 100 kg. Leveranstid: Ca. 8-10 veckor.

 

Cellofan har många användningsområden, och kan användas till att packa in blommor, mat och andra presenter. Med ditt eget tryck på cellofanen kan du profilera företaget på ett effektivt och elegant sätt. 

Serviteur levererar cellofan i tjocklek 30my, med tryck i 1 färg. Finns på rulle (70cm x 300m) eller i ark (80x80 cm eller 80 x 60 cm).

 

Valmöjligheter

 

1. Format

Om du ska välja cellofan på rulle eller i ark beror helt på hur du använder det. Fråga oss gärna om råd om du är osäker.

 

2. Design och utformning

Vi producerar produkten i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer. Vi rekommenderar att begränsa mängden information på cellofanen eftersom det är genomsiktligt. De flesta trycker sin logga i ett repeterande mönster.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har