Blomsterpapper med tryck

Minimumsantal: 300 kg. Leveranstid: Ca. 4-6 veckor.

 

Blomsterpappret är det viktigaste emballaget i en blomsterbutik. Pappret ska skydda blommorna och samtidigt se snyggt ut. Med din egen logga och design på pappret kan du profilera blomsterinpackningen på ett elegant sätt.

 

Valmöjligheter

 

1. Papperstyp och kvalitet

Serviteur levererar blomsterpapper med tryck på brunt ribbat eller vitt kraftpapper. Välj mellan 45 eller 60 grams papper. Antingen levereras blomsterpapper på rulle (57 eller 75cm bredd) eller ark (75x70 eller 75x100cm).


Blomsterpappret ska ju vara praktiskt att använda, men tänk även på vad som passar företagets profil och vad du önskar signalera. Brun kraft ger ett rustikt intryck, modernt intryck och uppfattas av många som mer miljövänligt. Vitt kraftpapper däremot ger större möjlighet att välja tryckfärger. 

 

2. Design og utforming

Vi producerar produkten i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men vi kommer även gärna med idéer. Vi rekommenderar att begränsa mängden information på pappret så man får ett rent och elegant resultat.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har