Återvunna plastpåsar med tryck

NU MED 100% ÅTERVUNNEN PLAST

Producerade i Norge. Minsta antal: 2500 st. Leveranstid: Ca. 4 veckor.

 

Plastpåsar är en mycket ekonomisk och praktisk typ av bärkasse. Påsarna är slitstarka, kan tåla mycket vikt, står emot väder och vind och kräver mindre lagringsplats. 

Plastpåsen har dock varit i fokus på grund av de ökande problemen med plastavfall och mikroplast. Likväl utgör inte plastpåsen ett stort miljöproblem i Skandinavien. Vi har bra plaståtervinningsplaner, typen av plastpåsar som används här har inte så lätt för att hamna i naturen, och plastpåsar spelar en viktig roll vid hanteringen av restavfall.

Ändå finns det anledning att försöka begränsa användningen av ny plast, eftersom plasten är baserad på fossila resurser som leder till utsläpp av växthusgaser. Vi har därför fokuserat på att göra en påse som innehåller minsta möjliga mängd ny plast, samtidigt som den kan produceras här i Skandinavien.

Vi har gjort en påse av återvunnen plast från konsumenter, industri och jordbruk. Produktion och tryckning sker på vår egen fabrik i Norge.

 

Skäl att välja återanvändbara plastpåsar från Serviteur:

- Minskar användningen av ny plast / fossila råvaror med tillhörande utsläppsminskning
- Bidrar till ökat fokus på återvunna plastprodukter och därmed bättre återvinningssystem
- Minskar plastavfallet
- Bidra till en cirkulär ekonomi ge nytt liv till kasserade produkter
- Kortresta – produktionen i Skandinavien ger lägre utsläpp i samband med frakt
- Produktion enligt norska normer och föreskrifter
- Produktion baserad på norsk energi, som främst är vatten- och vindkraft

 

Valmöjligheter

 

1. Påsens storlek

Påsar i återvunnen plast finns i flera storlekar. Detta är våra mest populära format (storleken uppges i bredd x höjd. 4 indikerar djup på bottenfals):

gjenbruksplast_strl

Nedviksförstärkning är standard på alla påsarna.

 

2. Folietyp och foliefärg

Plasten i påsarna är återvunnen plast från konsumenter, industri och jordbruk. Folietjocklek 50 my är standard. Observera att återvunna påsar faktiskt är starkare och kan tåla mer vikt än nya plastpåsar.

Folien har en ljus beige färg. Den kan också vara något mer kornig i ytan på grund av föroreningar från återvinningsprocessen. Enligt vår mening är det en fördel att den skiljer sig något från ny plast – visa att påsen är gjord av återvunnen plast!

 

3. Handtag

Utstansade handtag är standard, och de flesta väljer denna typ av handtag. Det är också möjligt att få loophandtag på påsen, men notera att dessa endast finns i vanlig plastfolie.

 

4. Design och utformning

När det gäller påsens utseende är det ett hav av möjligheter. Vi producerar påsarna i linje med ditt företags grafiska profil och färgpalett, men kommer också gärna med förslag.

Tänk igenom vilka delar du vill ha med på påsen. Logo är en självklarhet, och många väljer även att ha med kontaktinformation eller webadress. Utöver detta kan andra grafiska element och mönster vara för att göra påsen mer iögonfallande – här kommer vi gärna med kreativa inspel.

 

Vi skickar ett priserbjudande

Använd schemat för att kontakta oss för ett förutsättningslöst erbjudande. Uppge gärna så mycket information som möjligt om dina önskemål, men du behöver inte ta ställning till allt. Tänk på att vi är här för att hjälpa dig, och vi kommer gärna med förslag.

Om du har tryckfiler klara, kan dessa laddas ner här. Tryckfilen bör förslagsvis levereras i ai-, eps- eller pdf-format, men andra filtyper kan i vissa fall fungera. Behöver du hjälp till logo- och profilutveckling, har vi grafiska designers som jobbar med detta, och som kan komma fram till det rätta utseendet för ditt företag.

 

 

 

Fina erbjudanden på mail? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Se vår personuppgiftspolicy för att läsa hur vi behandlar personupplysningar och vilka rättigheter du har